Një grua mbeti e habitur kur vjerrra i dha dhuratë të bendshmet e saj që ajo kishte veshur kur ishte martuar.

Vjehrra gjoja i dha asaj të brendshmeve me shpresën se do ta bënte nusen më “pjellore”, raporton “Daily Star”.

Ajo tha se pasi që të gjithë paguanin për të udhëtuar në Karaibe për martesë, ajo dëshironte një pushim me miqtë e saj më të ngushtë.

Sidoqoftë, planet e nuses nuk shkuan ashtu siç ajo kishte shpresuar pasi nëna e saj vjehrra vendosi të organizonte një festë sekret. Me sa duket nusja dhe vjehrra nuk kanë raporte te mira. Nusja tha: “Ajo është vazhdimisht e padrejtë dhe do të ankohem për të me ditë, muaj dhe vite”. “Unë gjithashtu dua të shtoj se ajo flet shumë”.

Një darkë dy-orëshe me të është në thelb një përleshje dy-orëshe për gjithçka.

Nusja shkruajti: “Ajo fillon të” njoftojë “dhuratën e saj për mua në një mënyrë dramatike (dhe të gjatë). Ajo vazhdoi dhe vazhdoni se si ajo ka diçka që dëshiron të më japë për martesën time dhe është e rëndësishme për të dhe shumë gjëra

A nuk është kaq e çuditshme? Dhe jo vetëm që mysafirët u tmerruan nga gjithçka, por edhe nëna e nuses filloi të qante.

Ajo tha: “Unë falsifikova përmbajtjen time për të tashmen dhe gati sa vdiqa në vend. Pjesa më e keqe e gjithë kësaj ishte për (mamin dhe vjehrrë).

Kam dëgjuar nga motrat e mia që ato qanë pasi… më theu zemrën. Njëri shkroi: “Kjo është bruto! Kjo është një alarm i kuq, gjë me flamur të kuq”.

MUND TË JU PËLQEJNË