Të ftuara në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, Safete dhe Sahide Mustafa u sfiduan me pyetje ngacmuese, për të zbuluar më tepër nga marrëdhënia dhe karakteristikat e gjashtë motrave të tjera.

Të pyetura nga Bieta se cila prej tyre është më tepër e gatshme për të hequr dorë nga muzika, ato thanë emrin e Elës.

Ishte Sahideja ajo që sqaroi se vitet e fundit Ela është distancuar pak më shumë nga muzika dhe po investon në një biznes privat.

MUND TË JU PËLQEJNË