Veçse është fakt i ditur se ditëve të sotme është bërë e vështirë të gjendet një djalë i mirë, e posaçërisht në epokën digjitale.

Kjo është arsyeja se nëse arrini ta gjeni një të dashur që i ka karakteristikat e mëposhtme, patjetër se duhet ta mbani atë.

– Është i kujdesshëm

– Mendon për ju dhe din si t’ju gëzojë kur jeni e stresuar

– Ka sharm

– Është qesharak

– Është i pjekur në aspektin se çfarë dëshiron dhe çfarë ka nevojë

– Është ambicioz

– Nuk është egoist

– Është i pavarur

– Është dëgjues i mirë

– Është optimist

– Ju përkrah në çdo gjë

– Ju vlerëson

– Është besnik.

MUND TË JU PËLQEJNË