Roli i ‘Emirit’ në serialin e njohur ‘Kara Sevda’ e bëri të njohur aktorin e njohur Kaan Urgancıoglu.

Ndonëse luajti edhe në role të tjera, me këtë serial ai u bë shumë i njohur si në publikun turk ashtue dhe atë të huaj.

Edhe në publikun shqiptar ai u bë i njohur po me këtë rol.

Pas serialit, duket se Emiri ka ndryshuar komplet dhe me këtë pamje mezi po njihet.

MUND TË JU PËLQEJNË