Ju keni 6 puse si alternativë para jush dhe vetëm 1 monedhë për të hedhur.

Në cilën pus do e hidhni monedhën tuaj? Nëse keni zgjedhur:

1.Autentik dhe të zhytur në mendime- Ju karakterizoheni duke e konsideruar ndershmërinë si një nga vlerat më të rëndësishme që dikush duhet të ketë dhe për këtë arsye gjithmonë i tregoheni vetes autentike, natyror dhe spontan. Ju keni një konsideratë të vërtetë për të tjerët dhe ju jeni një praktikues besnik i frazës që citoni: mos u bëni të tjerëve atë që nuk do të donit t’ ju bënin.

2.I mirë dhe i kujdesshëm– Ju karakterizoheni nga një person i qetë, i dashur dhe paqësor. Ju dëshironi që paqja dhe harmonia të jenë gjithmonë në botën tuaj dhe në jetën tuaj dhe për këtë arsye shmangni çdo lloj konfrontimi (ndonjëherë duke arritur apatinë) dhe të shërbeni si ndërmjetës kur lindin konflikte në mjedisin tuaj.

3.Bujar dhe besnik– Ju karakterizoheni që jeni një person fisnik dhe gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar të tjerët pa kërkuar asgjë në këmbim; Dhe për këtë arsye, sot ne duam t’ju kujtojmë se bota funksionon në ekuilibër dhe se gjithçka që ju jepni me zemrën tuaj do të kthehet gjithmonë në jetën tuaj në mënyra të ndryshme.

4.Rigoroze dhe metodike- Nëse do të kishit një moto, do të ishte: gjërat kanë shkuar mirë që nga hera e parë. Ju jeni një person inteligjent, racional dhe punëtor. Nuk ju pëlqen improvizimi dhe për këtë arsye gjithmonë angazhoheni në detyrat tuaja dhe përpiqeni të ndiqni rregullat sa më saktë që të jetë e mundur.

5.I Mendueshëm dhe i vendosur– Ju jeni një person që është shumë i qartë për atë që dëshironi të arrini në jetë dhe gjithçka që duhet të bëni për ta marrë atë. Kur ju ofroni diçka, ju punoni pafund, me dashuri, vullnet dhe përkushtim deri sa ta merrni atë, madje edhe duke kapërcyer vështirësinë.

6.Impulsiv- Ju karakterizoheni që jeni një person i gëzuar, me aftësinë për të marrë rreziqe të mëdha dhe me një interes të veçantë për gjithçka që përfshin aventura të reja: udhëtime, punë të reja, përvoja të reja, etj.

MUND TË JU PËLQEJNË