Gazeta Blic, nga burimet e saja brenda qeverisë në detyrë, ka marrë vesh se shumë shpejt do të ndrrohet orari i masës së orës policore.

Ky burim ka thënë se ora policore tashmë do të vendoset në periudhën kohore prej orës 06:00 të mëngjesit deri në orën 17:00 të pasditës.

Ky vendim pritet të hyjë në fuqi në mbledhjen e qeverisë në detyrë.

Kjo ka ndodhur për shkak të fluksit të madh të qytetarëve pas orës 16:00. Deri më tani vendimi për orën policore ishte gjatë orareve 10:00-16:00 dhe 20:00-06:00

MUND TË JU PËLQEJNË