Sapo erdhi një lajm i papritur.

Ka ndërruar jetë në moshën 90 vjeçare, veprimtari i çështjes kombëtare Masar Krasniqi.

Krasniqi gjatë kohës së luftës në Kosovë dhe pas përfundimit të luftës, Krasniqi mundësoi shkuarjen e kosovarëve në Zelandë të Re, me ç’rast personalisht u kujdes për ta.

Ai ia kushtoi jetën çështjes kombëtare dhe për pasojë nuk pasi mundësi të kthehej në Kosovë deri pas përfundimit të luftës.

MUND TË JU PËLQEJNË