Naser Rafuna e ka publikuar një foto të gruas së tij me djalin.

Aktori i njohur shqiptar, Naser Rafuna, njihet si një person shumë familjar.

Ai në rrjete sociale përveç se publikon foto nga ambientet e punës, ndan foto edhe nga jeta private me gruan dhe djalin.

Së fundmi e ka publikuar një imazh ku djali i tij shfaqet duke e puthur nënën dhe pranë postimit Naseri është lutur që Zoti mos ta lërë askënd pa fëmijë.

MUND TË JU PËLQEJNË