Skenës së muzikës popullore atmosferë vazhdojnë t’i japin motrat Mustafa, shkruan “Kosovarja”.

Ato me tekstet e tyre të veçanta gjithmonë prekin audiencën në tema që përballen gjatë jetës, e sidomos kur është fjala për dashni.

Në këtë fundit, motrat Mustafa kanë ndezur atmosferë me projekte të shumta.

Kjo e fundit, është kënga që do të bëjë bujë në skenën muzikore.

“Ah dashni”, është titulli i këngës së fundit që ka një tekst të përkryer dhe mjaft domethënës.

Ndëgjojeni dhe vlerësojeni këngën e plotë të tyre. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË