Meghan solli në jetë vogëlushin Archie Harrison, ndërsa rrjeti po zien nga lajmi se dyshja do të bëhet me një tjetër fëmijë për shkak të takimeve që Meghan dhe Harry kanë bërë në Windsor.

Ata kanë treguar interes të madh për të ditur si shkojnë gjërat në familje kur në jetë vjen një fëmijë i dytë, ndaj kanë nisur aludimet se ata do të bëhen sërish prindër.

Në mos kjo, Meghan dhe Harry duhet të jenë duke menduar ta sjellin sa më shpejt në jetë një fëmijë tjetër, ndaj po kujdesen të marrin të gjitha informacionet e nevojshme për të.

Megjithatë, ende nuk ka asnjë konfirmim apo mohim nga ana e çiftit lidhur me këto lajme

MUND TË JU PËLQEJNË