A e dinit që të qarit i bën mirë mendjes?

Ky gjest, i parë negativisht nga shoqëria, ka shumë avantazhe për ju.

Ndonjëherë, keni tendencën të shfryhemi jashtë apo brenda shtëpisë. Pak njerëz ia lejojnë vetes të qajnë pasi e quajnë një veprim

turpërues, por nuk është e vërtetë.

Kur keni nevojë të qani, mos hezitoni ta bëni sepse:

E përmirëson gjendjen tuaj shpirtërore

E lironi stresin

…dhe shqetësoheni

MUND TË JU PËLQEJNË