Jeta e saj private, u bë sikur një libër, të cilën mund të hyjë gjithkush që të shkruajë çfarë do për të.

Mimoza Shkodra, pas ndarjes së Seldit, u bë mjaft e përfolur, saqë emri i saj i shtypur në mediat vendore doli jashtë kornizave.

Por kjo gjë duket se nuk po i pengon, për të vazhduar jetën më tutje, që tashmë po e shijon më shumë se çdo herë, shkruan Kosovarja.

Si rrallë herë, erdhi më se e ngrohur, dhe e lumtur në mesin e gjithë këtyre personave.

Është kjo familja e saj, me të cilën keni mundësinë që edhe të njoftoheni me të, e posaçërisht se sa është e lumtur Mimoza në prezencën e tyre, kjo nuk do fjalë, ku imazhet flasin edhe vetë.

Ata kishin vendosur që këto ditët e fundit festive, ti kalonin në njërin nga destinacionet më tropikale, dhe më të frekuentuara, pra, në Brezovicë.

Siç kujtojmë, Mimoza erdhi me disa këngë të njëpasnjëshme, në kuadër të festave, që rezultuan me goditjen më të madhe të klikueshmërisë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË