Ka kohë që Mimoza Shkodra nuk ka sjell këngë të re. Dikur, ndër këngëtaret më produktive, por jo më.

Mimoza, që kur u nda nga Seldi, disi u distancua nga bërja e shpeshtë e videoklipeve dhe të qenit standard në aktivitete.

Këngëtarja, vazhdon të punoj edhe në profesionin e saj, në një një punë pivate, përmes së ciles edhe jeton, ndërkohë që muzika është bonus për të, shkruan “Kosovarja”.

Çka po ndodh me Mimozen? Pse po rri larg që kur u bë publike gjithçka nga jeta e saj private?

Pse, në këtë foto me kokën poshtë?

MUND TË JU PËLQEJNË