Si ndihen meshkujt kur vajzat e bëjnë hapin e parë dhe marrin guximin t’u ofrohen, është pyetje e cila shpesh bëhet në shoqërinë meshkuj-femra

“Çdo mashkull do të jetë shumë i lumtur nëse e bëni hapin e parë”, ka thënë njëri ndër meshkujt i cili ka marrë pjesë në hulumtim.

Për të qenë valid hulumtimi, kanë marrë pjesë meshkujt të cilët nuk duan që vajza e para t’u afrohet dhe kanë dhënë arsyetimin e tyre përse nuk duan.

“Kështu është për shkak që kryesisht nuk u besojmë njerëzve, prandaj kur dikush fillon të të vardiset pa kurrfarë arsye, pyes cili është motivi i tij i vërtetë. Kjo nuk do të thotë që nuk do të takohesha me vajzën e cila e ka bërë hapin e parë, mirëpo reagimi im fillestar është që të ruhem”, ka thënë njëri ndër pjesëmarrësit në hulumtim.

Poenta qëndron në faktin që meshkujt i duan komplimentet, ndërkaq kur fillojnë të marrin vëmendjen nga femrat, kjo ua shton vetëbesimin.

“Mendoj që shumicës së meshkujve u pëlqen kur femra e para u afrohet. Meshkujt, kryesisht, rrallë marrin komplimente, ndërkaq kur vajza e para u afrohet, e marrin si kompliment të madh, ka ndërhyrë pjesëmarrësi tjetër.

Pra, femra, lirisht bëjeni hapin e parë. /Telegrafi/

MUND TË JU PËLQEJNË