Damat presin nga meshkujt marifete të ndryshme drejtpërdrejt.

Mashkulli duhet patjetër të dijë si të “grabisë” femrën, si ta puthë, si ta hedhë në shtrat dhe si ta kënaqë. Mirëpo, të gjithë nuk e kanë këtë aftësi joshëse.

E dashur, a do të bëjmë marrëdhënie?
Dashnori i mirë e di në mënyrë subtile t’ia bëjë me dije femrës që dëshiron të bëjë marrëdhënie, si ta eksitojë në mënyrë që edhe ajo të jetë e gatshme. Pak prekje dhe shikime të lehta mjaftojnë për ta zgjuar libidon që të dytët.

I shkathëti fiton…
Në jetën reale femrave u bëhen të mërzitshëm meshkujt skofiarë dhe të edukuar, ndërkaq në shtrat aktrojnë yllin më të madh pornografik. Më së mirë është të jenë vetvetja.

A është e vërtetë që dhoma e gjumit është i vetmi vend për marrëdhënie?
Nuk ju bën keq të ndërroni vendin. Dërgojeni nën dush, në kuzhinë, në bodrum… Bëni dashuri në shtëpi dhe jashtë shtëpisë, përdoreni fantazinë. Femrat dëshirojnë eksitime të cilat ndodhin me sjellje të tillë.

Fjalori i varfër
Femrat nuk i duan meshkujt kur bëjnë marrëdhënie të cilët përsërisin të njëjtat fjalë. Është e vërtetë që shumica e femrave gjatë aktit dëshirojnë të flasin, sepse kjo gjë i eksiton. Kënaqeni në këtë mënyrë.

Vetëm edhe një marrëdhënie në radhë…
Bëni dashuri me të sikur të ishte ajo e vetmja në botë dhe herë-herë bëni ndonjë surprizë. Në të kundërtën, duke iu shmangur aktit mekanik, do të ketë gjasa që ngushëllim të kërkojë te ndonjë mashkull tjetër.

MUND TË JU PËLQEJNË