Engjellusha Salihu është një emër mjaftë i lakuar nga ana e  gazetarëve për të cilën flitet pothuajse çdo ditë për shkak të bukurisë dhe talentit që ka.

Engjëllusha konsiderohet si një vajzë me shumë stil e cila në cdo paraqitje mundohet të vijë e vecantë, e bukur dhe tejet joshëse, shkruan Kosovarja.

Që është një vajzë më shumë stil e deshmon edhe në përditshmëri që gjithmonë arrin ta marr vëmendjën e mediave.

Edhe në paraqitjen e fundit Engjëllusha duket se po e shijon kafen në këto ditë dimri më një kombinim perfekt./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË