Mary dhe Ben jetuan me 4 miqtë e tyre. Një ditë, Ben erdhi në shtëpi dhe e gjeti Maryn të vdekur në një divan. Ai thirri policinë.

Detektivi mbërriti dhe kuptoi se Maria ishte vrarë jo shumë kohë më parë. Ai i mori në pyetje të katër shokët.

Mia ka mbërritur para dy orësh në shtëpi dhe ka shkuar direkt në kuzhinë për të gatuar.

Gjoni po lexonte një libër në kopsht. Ai tha se nuk e kishte lënë vendin atë ditë.

Jennifer tha që ajo kishte notuar në pishinë për 3 orë.

Janne duke pikturuar në dhomën e saj.

Detektivi u kërkoi të gjithëve që t’i tregonin duart e tyre dhe zbuloi se kush po gënjen. Ai person ishte vrasësi. Si e zbuloi dedektivi kriminelin?

Përgjigje:

Nëse ajo kishte qenë në pishinë për kaq kohë, lëkura e pëllëmbëve të saj do të ishte rrudhur.

MUND TË JU PËLQEJNË