Ledioni dhe Sara Hoxha gëzojnë një romancë shumë të shëndetshme, romancë e cila i dha frytët e saj që me ardhjen në jetë të vogëlushit London Noor Liço dhe u kurorëzua në martesë para pak javësh në Como të Italisë.

Dhe Lori Hoxha na ka treguar që ka Një marrëdhënie shumë të mirë me Londonin, nipin e saj madje edhe ushqimet i zgjedh sit ë tij.

Lori ka postuar në Instagram një bisedë me Sarën ku në foto shihen ushqime për fëmijë dhe nëse mendoni se janë për London gaboheni! Lori Hoxha sapo tregoi se ushqimi i fëmijëve është i preferuari i saj.

MUND TË JU PËLQEJNË