Reperja Loredana në mesnatë solli projektin e ri muzikor.

‘Angst’, një refleksion i jetës private më shumë ngjalli diskutim për pjesën e revoltës ndaj medias dhe dedikimin në tekst për Mozzik, të cilin sërish vendosi ta trajtojë me respekt e mirësi.

Por cili është teksti i plotë i këtij projekti që bëri bujë qysh në minutat e parë nga publikimi?Për të gjithë ata që nuk flasin e kuptojnë gjermanisht, të plotë ua sjellim të plotë përmes videos së mëposhtme.

https://youtu.be/imrhCNBCaD8?t=1

 

MUND TË JU PËLQEJNË