Loredana ka publikuar videon e një koncerti pak ditë më parë të mbajtur në Leipzig.

Reperja e famshme në vendet gjermano-folëse, u detyrua të anulojë gjithë turneun e saj për shkak të situatës së krijuar nga koronavirusi dhe për këtë tha se i vjen shumë keq.

Ajo hyri në Instagram për t’i thënë disa fjalë dhe për t’ju premtuar adhuruesve të saj se do të kthehet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ndër të tjerash, ajo tha se në këtë kohë të vështirë, do të qëndrojë me familjen dhe do të mbështesë nënën e saj sa më shumë që të jetë e mundur.

 

MUND TË JU PËLQEJNË