Në disa fotografi të publikuar shihet që një kafene në Londër i ka kundërshtuar urdhërat për mbylljen e lokaleve.

Madje shihet edhe një numër i madh i personave në këtë kafene.

Po ashtu këta persona janë parë duke përqafuar njëri tjetrin edhe pse vazhdimisht nga insititucionet shëndetësore është duke u thënë që të shmanget kontakti me njerëz dhe të qëndrohet në shtëpi.

Kurse Policia londineze ka treguar që ato lokale të cilat nuk ju përmbahen këtyre urdhrave mund t’ju largohet licenca.

 

MUND TË JU PËLQEJNË