E dashur vjehrrë, nesër është dasma dhe unë jam e ngazëllyer, nervoze dhe e hutuar. E di që është një hap që çdo vajzë merr në jetën e saj; të pranojë dhe të duam një familje të re..

Ndërsa të gjithë më kanë thënë se si duhet të veproj, të reagoj dhe të jem përgjegjëse si bashkëshorte, unë e di që djali juaj nuk pret që unë të jem asgjë tjetër, përveç se unë. Po, biri juaj, ai që e doni pa kushte, ai për të cilin do të bënit gjithçka, ai që ju ka befasuar kur më solli në shtëpi dhe atë që është e gjithë bota dhe universi im tani e tutje.

Kështu që, në këtë letër dua t’ju them se sa e lumtur jam që gjeta një shpirt kaq të bukur, i cili është i sinqertë, mirëkuptues, i sjellshëm dhe i dashur; dhe gjithçka është falë jush. Pasi të martohemi nesër, nuk është vetëm ai dhe unë që jemi të lidhur nga martesa, por edhe familjet, edhe ju dhe unë.

MUND TË JU PËLQEJNË