Një zë i ëmbël, i dashur që i dha shumë skenës muzikore padyshim që është edhe Leonora Jakupi.

Këngëtarja drenicase po vazhdon të gëzojë po at simpati të madhe nga publiku , sikurse e kishte edhe në fillim, madje akoma më shumë, shkruan “Kosovarja”.

Nuk është se Leonora sjellë shpesh këngë, por atëherë kur sjellë sigurohet që ti kthejë në hite.

Përveç jetës muzikore, edhe jeta private e Leonorës ka qenë mjaft e komentuar, edhe pse këngëtarja ende deklarohet si beqare.

Sigurinë dhe dashurinë e sinqertë ajo po e gjen në krahët e nënës, gjë të cilën e dëshmon ky imazh me të cilin nisi mbarë ditën sot.

A ka më mirë se një dashuri si në krahët e nënës?/Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË