Learta Jakupi, është këngëtare operistike, por që më së shumti është njohur si reja e Shyhrete Behlulit, këngëtares së afirmuar të muzikës popullore, shkruan “Kosovarja”.

Learta Jakupi, ka treguar se edhe ajo si një pjesë e mirë e vendit, po qëndron në shtëpi, pa lëvizur fare.

Learta, gjatë ditës është marrë kryesisht me biznesin e saj, por edhe ka dalë kohë pas kohe për kafe me shoqëri e familjar.

Tani, ajo bashkë me kunatën e saj po pinë kafe në shtëpi dhe kështu duket se donte jetë për një kohë.

MUND TË JU PËLQEJNË