Blerta Deliu është ndër zërat më të fuqishëm në politikë, dhe më me ndikim.

Si femra më e besueshme dhe më e zonja në sferën politike, ka arritur të mbledhë rreth vetes me mijëra simpatizantë që nuk e ndërrojnë me asnjë deputete në kuvend, shkruan Kosovarja.

E kur jemi tek fjala e deputetes, ajo edhe nëè kèto zgjedhje ka fituar vota për deputete tëKuvendit të Kosovës, e që meritë për këtë është puna dhe pëkushtimi i saj maksimal për të mirën dhe zhvillimin e vendit.

Përveç kësaj, ka qenë ndër më të zëshmet deputete në regjistraturat paraprake.

Se është e dashur, e dëshmoi edhe mikpritja e çdo familje e vendi ku e vizitoi gjatë fushatës zgjedhore, duke shpalosur projektet e saj.

Këtë dashuri e këtë ngrohtësi Blerta nuk di ta dhurojë vetëm për familje e tjera, por edhe për familjen e saj e sidomos për bashkëshortin e saj.

Është ai i cili tregon gjithmonë përkrahje e kujdes për të, andaj ky qëndrim e mbështetje i tij karshi saj, e kanë bërë Blertën të vijë me këto fjalë për të:

“Shoku ma i mirë”, shkurtër, por me mjaft domethënie dhe kuptimplotë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË