Një burrë vendosi një faturë prej 100 dollarësh në tryezë dhe u largua për në punë.

Kur u kthye, paratë ishin zhdukur.

Ai ka tre të dyshuar: kuzhinierin, shërbëtoren dhe elektricistin. Kuzhinieri tha: “Unë e futa faturën nën një libër për ta mbajtur të sigurt”, kontrolloi burri dhe nuk ishte aty.

Shërbëtorja tha: “Kam zhvendosur faturën brenda librit midis faqeve 10 dhe 11 për ta mbajtur të sigurt”, burri kontrolloi librin dhe nuk kishte asgjë midis faqeve 10 dhe 11.

Elektricisti tha: “Unë pashë faturën që po binte nga libri dhe e zhvendosa midis faqeve 11 dhe 12 për ta mbajtur të sigurt”. Burri menjëherë e dinte kush i vodhi paratë.

Pyetje: Kush është hajduti? Elektriku vodhi paratë. Faqja 11-12 janë dy anët e kundërta të një faqe të vetme dhe ishte e pamundur që elektriçisti ta bëntë këtë gjë.

MUND TË JU PËLQEJNË