Kryeminsitri Kurti, ka thënë se vendimet e LDK-së, nuk janë në sallën e Kuvendit, por në Prapashtcë e në Bradash.

Sipas Kurtit, dora e zgjatur e dialogut nga ministri Quni, është prerë nga shpata e gjatë e Bradashit.

“Së pari më lejoni të falenderojë ministrin e mbrojtjes Anton Qunin që e shtriu dorën e dialogut,luftëtarin Anton, dhe ato 3 elemente që kanë qenë si kushte në fakt janë cështje të dialogut që ne të merremi vesh por më vjen keq që kjo dorë e dialogut u ore me shpatën e gjatë të Bradashit, vendim marrja e partnerit tim, LDK-së nuk është në Prishtinë, është në Prapashticë e në Bradash, nuk është në këtë sallë. Pra unë poi a them hapur bindjen time nga ky bashkëpunim i deritanishëm, vendimmarrjen në LDK, e kanë ata që shkuan ta takojnë Grenellin”.

https://www.facebook.com/gazetablic/videos/1439296336231426/

 

MUND TË JU PËLQEJNË