Kryeministri në detyrë Albin Kurti, ka thënë se gjatë ditës së sotme, ka biseduar me Ferdonije Qerkezin nga Gjakova, në ditën kur u mbushën 21 vite kur asaj iu rrëmbyen katër djemtë dhe burri.

Kurti përmes facebookut, ka thënë se të pagjeturit janë plagë që kullon ankth dhe se mungesa e drejtësisë është një krim i vazhdueshëm.

Statusi i plotë i Kurtit:

MUND TË JU PËLQEJNË