Ekzistojnë disa tipe meshkujsh.

Njëri nga këto tipe shkruan mesazhe vazhdimisht me të dashurën e cila nuk ia kthen përgjigjet. Tjetri tip i paguan pije femrave që të hyjë në kontakt me to. Keta lloj tipesh të meshkujve bëjnë që femrat të mos i përgjigjen mesazheve të tyre.

Më poshtë do t’i përmend katër arsyet kryesore pse femrat nuk përgjigjen kur i shkruani mesazhe. Arsyeja kryesore është sepse shumica e meshkujve dërgojnë mesazhe të ngjajshme. Gjëja e pare qe një femër sheh në “Facebook” janë mesazhet nga meshkujt të cilët zakonisht kërkojnë të pine kafe me ta apo të dalin bashkë.

Nëse një mashkull dëshiron që të tërheqë vëmendjen e një femre ai duhet të jetë ndryshe nga të tjerët. Në vend që ta thërrasë një femër për kafe duhet t’i thotë diçka tjetër që e bën femrën të reflektojë. Arsyeja e dytë është se kur femrat e dine qe ju i pëlqeni ato, e dine se ju kanë në dorë .

Kur femra e kupton se ju e pëlqeni atë atëherë ajo e humb interestimin për ju sepse tashmë ju ka të vetin dhe kjo gjë bën që të ju lërë pas dore. Pra asnjëherë mos i thoni të gjitha dhe jini interesantë për to. Arsyeja e tretë pse një femër nuk i përgjigjet mesazheve tuaja është sepse nuk i dukeni mjaft misterioz. Femrave, një mashkull misterioz i duket shumë tërheqës. Nëse shkruani vazhdimisht me një femër mesazhe, me kohën do të humb interesimi I saj për ju.

Gjithmonë lini gjëra reserve për të cilat nuk keni folur ndonjëherë. Nëse gjatë bisedës vëreni se intensiteti i bisedës është zvogëluar gjëja e vetme të cilën duhet ta bëni është të largoheni .

Këtë gjë femra menjëherë e vëren dhe pastaj ajo do të dojë të ketë vëmendjen tuaj . Arsyeja e fundit pse femra nuk kthen mesazhet është që ajo e vëren që ju nuk jeni mjaft i interesuar për të dhe këtë gjë ju e tregoni haptas. Nëse me të vërtetë nuk ju intereson ajo vajzë atëherë mos flisni fare me të. Por, nëse ajo me të vërtetë ju pëlqen mos prisni nga ajo ta bëjë hapin e pare por thirreni të dale me ju për kafe apo ndonjë gjë tjetër. Vajza të dashura, nuk i dihet kurrë çfarë ka për të ofruar një mashkull kështu që mos e humbisni këtë mundësi.

MUND TË JU PËLQEJNË