Shifra:“Nela”

Përshëndetje zonjë e nderuar! Ka kohë që e lexoj rubrikën tënde në revistën “Kosovarja”, për të cilën kam mendim shumë të mirë. Më keni ndihmuar tri herë në familje dhe më keni bërë zgjidhje që nuk do t’i kisha gjetur askund, për çka u falënderojë nga shpiri.
Kam pyetje nga kureshtja: Ku e kam fatin? Kush jam? Çfarë probleme kam në jetën time?

Përgjigje:
Je 31-vjeçare, e martuar dhe nuk ke nevojë për fat të ri. Je nënë e dy fëmijëve. Je bionde, sykaltër.

Problemi yt është se ke frikë dhe nuk guxon të lëvizësh lirshëm jashtë vendit tënd. Do e kesh edhe një vajzë, pra fëmija i tretë, ndërsa në planin sentimental takohesh ende me ish-të dashurin nga fakulteti.

MUND TË JU PËLQEJNË