Se shqiptarët janë punëtor, të talentuar e kreativ, kjo tashmë është treguar fuqishëm. Kemi shumë artistë të dëshmuar edhe në fushën e parukerisë, që po bëjnë namin nëpër botë. Një ndër ata që mahnitë me inovacionin e tij në këtë fushë, është edhe Kristian Pali, mjeshtër i rrallë në fushën e të bukurës.

Meqe na bëri përshtypje puna e tij në rrjete sociale, u interesuam për të mësuar pak më shumë rreth tij dhe punës fantastike që bënë.

Ai, jeton dhe vepron në Zvicër, ku e ka ngritur biznesin e tij të quajtur “Coiffeurcristian”. Ky sallon është shumë i frekuentuar dhe nga aty të gjitha klientet dalin të magjepsura nga ajo që ndodh me flokët dhe pamjen e tyre.


Kristiani, thotë se është rritur duke punuar dhe shpresuar për të arritur në këtë pikë që është sot. I riu tregon se ishte pasioni ai që e shtyu për të marrë vendimin për ta hapur sallonin e tij, aty ku ofron shërbime profesionale me një cilësi dhe seriozitet të rrallë.

Mjeshtri i parukerisë, stilisti tashmë i famshëm i flokëve, thotë për portalin e revistës “Kosovarja” se në “Coiffeurcristian” punohet me produktet më cilësore treg.

<p>“Jemi të fokusuar tek mirëmbajtja e flokut, kujdesi dhe mbi të gjitha për të ruajtur parametrat e cilësisë së flokut, në mënyrë që të mos dëmtohet gjatë aplikimit mbi të”.

Kjo, padyshim se është ajo që e bënë diferencen e madhe në atë që ofron Kristiani për klientelen e tij, që tashmë është e gjërë.

<p>Siç kuptojmë, klientet që e frekuentojnë këtë sallon janë nga e gjithë bota, e kjo falë eksperiences dhe çertifikimeve që ka Kristiani. Ai, është çertfikura si freizer nga VIP sallonet më të mira, si “Avalon Hair”, Kaci, Mounir, “The Most” dhe nga frizeri që është zgjedhur për tetë herë më i miri në botë, Martin Durrenmatt.


Se Kristian Pali ecë më hapin e kohës, kjo është e dukshme. Ai, ma tregoj se trendi aktual është “BayalageOmbre”.

<p>Artisti që i dedikohet shumë punës së tij, potencon se i përkushtohet me shpirtë flokëve, ndërkohë që ka një moto të bukur, ku thotë: “Kjo jetë u përket guximtarëve”.

 

Për “Coiffeurcristian” mund te flitet edhe fare shkurt, pasi është puna ajo që flet në emër të Kristianit dhe stafit të tij. Një është e sogurtë, në sallonin e tij bëhen mrekulli.
Adresa:
Coiffeurcristian
Zürcherstrasse 57
8953 Dietikon
Tel: +41445541900
Instagram: @coiffeurcristian

MUND TË JU PËLQEJNË