A doni të kaloni pushime dimërore të pa harruara, të arkivoni kujtimet më të bukura? Mal, borë, ajr i pastër dhe një kompleks me arkitekturë unike, me komoditet të jashtëzakonshëm, që ofron rehati të plotë.

I rrethuar nga malet e Brezovicës, në lartësi mbidetare deri në 2.500 metër, kompleksi “Mështekna” është ndër vendet ideale për një relaks të plotë në kohët dimri dhe jo vetëm.

Në afërsi të qendrës më të madhe të skijimit në Kosovë, i rrethuar me panoramë magjepëse, kompleksi Mështekna ofron kushte luksoze për të gjithë vizitorët e kësaj zone.

Me një sipërfaqe dhe kapacitet të lartë të pranimit të vizitorëve, Mështekna disponon villa me qera dhe poashtu në shitje.

Kushtet dhe luksin që ofron ky kompleks, bën që çdo vizitorë të kthehet sërish dhe ta ndjejë atmosferën e mrekullueshme qoftë në çift, me familjarë apo miq.

Kompleksi është i ndarë në tre dimensione dhe disponon dhoma me kapacitete të ndryshme, deri në 10 persona, të cilat kanë në dispozicion toalet brenda, Tv, Wifi.

Për më detajisht, ju mund të kontaktoni në rrjetin social Instagram, @kompleksimeshtekna , ku do t’i merrni të gjitha informatat e nevojshme nga një staf profesional, e që sigurisht edhe imazhet në vazhdim lënë shumë për të dëshiruar.

https://www.facebook.com/kosovarjavideo/videos/814698342757639/

https://www.facebook.com/kosovarjavideo/videos/768358963671706/

https://www.facebook.com/kosovarjavideo/videos/1046711292348835/

MUND TË JU PËLQEJNË