Arben Vitia është figura më e parë gjatë ditëve të pandemisë.

Ministri i Shënndetësisë, është shndërruar në personazhin kryesor të të gjithë këtyre ditëve, shkruan “Kosovarja”.

Vitia, për angazhimin e tij si ministër dhe sidomos në këto ditë kritike dhe plotë panikë, ka treguar se është njeri i zoti, i përgjegshëm, i matur dhe tejet i artikuluar.

Shumë kush dëshiron të dij më tepër për jetën e ministrit tashmë të admiruar. Arben Vitia është i martuar me mjeken Merita Kasumi-Vitia, me të cilen ka dy fëmijë, shkruan “Kosovarja”.

Edhe Merita Kasumi Vitia është pjesë e “Vetvendosje”.

 

MUND TË JU PËLQEJNË