Kaltrina Mikushnica është nga fytyrat publike që hyn në listën më të ngushtë të moderatoreve më të përmendura.

Ambicia dhe shkathtësia për moderim, kanë bërë të pasqyrojë një Kaltrinë shumë e suksesshme dhe e ndjekur, shkruan Kosovarja.

Ndër vite duke e treguar veten në ekran, e duke mbledhur rreth vetes me mijëra adhurues që nuk e ndërrojnë me askënd.

Kurse, për dallim nga të tjera vite, Kaltrina në këtë vit e kemi të tërhequr nga emisioni i saj dhe nga televizioni që ka punuar.

Kjo për arsye se ka muaj që gjendet në pushime, duke u kujdesur për dy vajzat e saj, ku vajza e dytë nuk ka shumë muaj që ka ardhur në jetë

Por, Kaltrina si Kaltrinë, gjithsesi është munduar të gjejë zgjedhje për komunikim, dhe këtë e ka bërë përmes rrjete sociale.

Dita ditës aty sjell gjallëri e freski, me fotografime e thënie nga më të ndryshmet, që vetëm nga ajo mund të dalin.

Kurse, këtë herë përveç që i sjelli të gjitha gjërat e lartëpërmendura, ajo dhuroi një bukuri të papërshkrueshme dhe të rrallë, e që në vijim keni mundësinë për ta parë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË