Në skenën e muzikës popullore ka mjaftë aktivitet, shumë këngëtar të rinjë që vijnë përditë duke prezantuar projektet e tyre para publikut të gjerë, shkruan “Kosovarja”.

Por, të dikurshmit ende mbesin, kanë publikun dhe ndjekësit e tyre që nuk i tradhtojnë asnjëherë.

Ndër emrat e njohur të muzikës popullore, është edhe këngëtarja Rifadije Graiqevci, e cila ka mjaftë këngë në repertuarin e saj, shkruan “Kosovarja”.

Rifadija është e martuar me këngëtarin Edi Krasniqi, me të cilin ka tre fëmijë.

Duken familje e lumtur./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË