Të jesh fytyrë e njohur publike, është e pamundur të mos jesh pjesë e medieve rozë.

Këtë fat e kanë edhe estrada të cilët komentohen thuajse për çdo lëvizje, shkruan Kosovarja.

Nga arkivat vërehet që shumica e këngëtarëve kanë pësuar ndryshime të mëdha në pamje, saqë disa vështirë njihen.

Këtë fat duket se e kanë pasur edhe Gili e cila vetëm po rinohet dhe nuk po e ndjen atë moshën e pleqërisë fare.

Në disa imazhe ajo duket krejt e njëjtë si të ishte motër binjake me Engjëllushen.

Edhe imazhi i fundit na koklaviti trurin duke menduar vallë kjo është Engji a Gili?!/Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË