Këngëtari Besart Halimi është i martuar me Ilirjana Podrimën, më të cilën janë prindër të një vajzë.

Çifti u martuan më 21 maj të vitit 2016, ku dasma e tyre ishte një nga eventet më të përfolura.

Ilirjana tani ka një biznes të saj, që mirret me trajtimin e vetullave.

Dyshja nuk dalin shpesh në media, dhe kanë vendosur që jetën e tyre personale të mbajnë larg tyre.

MUND TË JU PËLQEJNË