Kida nuk ka duruar të qëndrojë e mbyllyr, andaj bazuar në imazhet që publikoi në rrjete sociae, duket se ajo sot udhëtoi në Brezovicë.

Këngëtarja publikoi një fotografi të Ermalit, i cili shihej në oborr të shtëpisë, teksa po i buzëqeshte Kidës.

Ermali tash e sa ditë ka qëndruar bashkë me gruan dhe fëmijët në Brezovicë dhe po shijon në maksimum qëndirmin atje.

Për ndryshe, Kida gjatë ditës së sotme ka publikuar një fotografi, në të cilën shfaqet në studio muzikore, duke dhënë sinjal që kënga e saj e re vjen shumë shpejt.

Megjithatë, asnjëri prej artistëve nuk ka dhënë datë të saktë gjatë të këngëve të reja, për shkak të periudhës në të cilën gjendemi.

MUND TË JU PËLQEJNË