Gashi është kritikuar shumë për veprimet e tij në ‘Sunny Hill Festival’.

Gashi edhe këtë vit kishte marrë pjesë në një nga organizimet më të mëdha muzikore në Kosovë, ‘Sunny Hill Festival’.

Por këtë vit kishte lënë ‘shije’ të hidhur tek publiku për shkak të incidentit me publikun ku edhe humbi një vath. Pas kthimit të tij në SHBA u vu në dyshim dashuria e tij për shqiptarët nga publiku.

Pas veprimit të fundit një gjë të tillë e hodhi poshtë Gashi, i cili ka pikturuar në këpucët e tij shqiponjën, dhe ka ndarë disa imazhe të saj në Instagram. /Lajmi.net/

MUND TË JU PËLQEJNË