Ujori

Ujori ka lindur i mërzitur me botën dhe sigurisht jo i prerë për punë të menjëhershme. Çdo gjë që kërkon punë në moment është për ta dhe kjo gjë ua bën më të lehtë për të gjtur partnerin e duhur. Ata mendojnë se janë më superior ndaj partnereve të tyre dhe nuk pranojnë aspak t’iu thuash se çfarë duhet të bëjnë.

Binjakët

Epo sigurisht binjakët e bëjnë partnerin e tyre të bëjnë gjtihçka, sigurisht nëse do të arrijnë ta mbajnë partnerin e tyre për më shumë se një javë.

Binjakët janë të paftë për të menduar dhe gjtihçka që kalon në mendjen e tyre është e duhura për tad he partneren e tyre.

Virgjëresha

Ata janë shumë punëtorë dhe duke qenë të tillë e kanë shumë të nevojshme që kur të vijnë në shtëpi të pushojnë dhe të relaksohen. Por nuk e mendojnë aspak se edhe partnerit i tyre mund të ketë punuar gjithë ditën ka nevojë për pushim.

Duan gjithçka gati dhe nuk u intereson aspak se kush do t’i zbatojë urdhërat e tyre.

Gaforrja

Ajo është një prej shenjave më egoiste të zodiakut. Mendojnë se e gjithë bota duhet të rrotullohet rreth tyre.

Përfshihen gjithnjë nga rutina dhe bëjnë roline bosit me partneret e tyre.

Demi

Demi është një nga shenjat më dembele dhe si e tillë njihet edhe për skllaveritetin në marrëdhënie. Ata nuk e luajnë as gishtin më të vogël nëse bëhet fjalë për të bërë ndonjë punë. Të gjitha duhet t’i bëjë partneri i tyre ndërsa ata duhet vetëm të rrinë shtrirë gjithë ditën.

MUND TË JU PËLQEJNË