Krenaria nuk është gjë e bukur, por gjithmonë ekziston dikush që e konsideron veten superior ndaj të tjerëve, më autoritar, më të aftë.

Megjithatë, çdo sjellje ka arsyen e vet dhe sot ne do të përpiqemi ta shpjegojmë duke përdorur astrologjinë.

Demi
Të lindurit nën këtë shenjë zodiakale janë shumë kokëfortë dhe kurrë nuk e pranojnë se janë të gabuar. Natyra e demit është që të ketë sa më shumë njohuri të jetë e mundur dhe do ta përdorë dijen e tij për si një flamur duke ia treguar botës, duke supozuar se askush nuk do të dijë më shumë sesa ata.

Nëse inteligjenca është bileta e tyre, arroganca dhe sjellja e pakuptimtë dallojnë dominantët e demit. Demi mbron idealet e tij si një nga gjërat më të thella dhe më të vërteta që ka.

Luani
Luani përfaqëson dritën e zodiakut. Dominuesi I Luanit është shumë i aftë në biznes dhe afërsia e tyre do t’ju japë disa mësime të jetës dhe si dhe profesionale.

Ata adhurojnë muzikën e zërit të tyre. Mendja e luanit e di se në fund, kushdo do ta braktisë vullnetin e tyre, idetë e tyre. Ata janë shumë të durueshëm, por gjithashtu shumë vetëbesues.

Ndryshe nga demi, personaliteti i luanit është shumë elegante. Nëse jeni të angazhuar në bisedë me luanin, përgatituni që të keni një debat sesa një bisedë miqësore. Biseda e luanit e dallon atë dhe fiton edhe kur ata e dinë se për çka po flasin, gjë që i bën ata një nga shenjat më të dyshimta të zodiakut.

Virgjëresha
Virgjëresha evidentohet si një lojtar i padrejtë. Nëse e gjeni veten në një betejë me fjalë me një virgjëreshë, bëni gjënë e duhur dhe merrni rrugën e madhe. Virgjëresha pëlqen të flasë shumë dhe rrallë largohet nga ajo që beson.

Dominantët e virgjëreshës janë njerëz plot krenari, ashtu si luani dhe preferojnë të argumentojnë më tepër se të dëgjojnë. Virgjëresha është perfeksioniste, e gjen përsosjen e saj në konceptin e arsyes.

Shigjetari
Shigjetarët janë të njohur për natyrën e tyre të jashtme dhe janë shumë të dhënë pas lirisë së tyre. Ajo që u jep atyre energji është se ata janë të gatshëm të dinë gjithçka që duhet të dijnë për dikë.

Të kesh më shumë njohuri se sa Shigjetari është diçka që vetë shenja nuk e merr në konsideratë, shkruan opinion.al. Shigjetari ka një ego kaq të fortë, saqë nuk mund të besojë se mund të ketë dikush njohuri më shumë se sa ata.

MUND TË JU PËLQEJNË