Ti e pëlqen, por s’e di nëse ajo të sheh si shok, mik apo edhe ajo të pëlqen gjithashtu.

Ja si t’i kuptoni sinjalet kur një femër ju ka qejf.

Lexoni sytë e saj. Kur një femër pëlqen një mashkull ajo shpreh gjithçka me sytë e saj.

Nëse një femër ju shikon më gjatë se zakonisht, kjo tregon se ajo ju konsideron më shumë se thjeshtë shok.Gjuha e trupit është një tjetër shenjë që femrat japin kur pëlqejnë një mashkull.

Kur një femër ju pëlqen ajo do të ketë një gjuhë trupi më të hapur dhe më të lirshme.

Qesh me çdo batutë tuajën… edhe kur nuk duket shumë zbavitëse.Gjen çdo justifikim për t’ju prekur në duar, shpatulla etj.

Kur femrat luajnë me flokët apo fytyrën e tyre është një sinjal i pavetëdijshëm që ato ju pëlqejnë.Ju dërgon sms në çdo lloj orari edhe për gjëra të zakonshme. Kjo do të thotë që ajo po mendon për ju dhe është e interesuar të kalojë kohë me ju.

MUND TË JU PËLQEJNË