Kur gruaja juaj ju refuzon në shtrat, jo domosdoshmërish lidhen me arsyen e parë që ju vjen në mendje, tradhtia apo zbehja e ndjenjave.

Mos dilni në përfundime të gabuara por shikoni si mundësi këto arsye:

1.Ajo po sillet ftohtë për shkak të sherreve që keni bërë së fundmi

2.Ajo mund të ketë dhimbje, por ende nuk jua ka thënë. Ndaj zgjedh të shmanget.

3.Nuk po i kushtoni vëmendje gjatë ditës. Që të keni marrëdhënie intime, si fillim duhet t’i kushtoni rëndësi çdo detaji, që jo domosdoshmërish lidhet me marrëdhenien.

4.Ajo është e rraskapitur dhe shumë e lodhur për t’ju përgjigjur kërkesave tuaja në shtrat.

Mbase marrëdhënia është bërë një rutinë, ndaj duhet të mendoni si ta bëni sërish për vete me metoda të reja.

MUND TË JU PËLQEJNË