Nëse ata tregojnë gënjeshtra të bardha apo jo, të gjithë e kuptojnë të vërtetën.

Ekspertët zbulojnë gjërat që meshkujt kanë më shumë gjasa të gënjejnë dhe pse.

Gjatësia: Një studim zbuloi se meshkujt prireshin të gënjejnë për gjatësinë e tyre, duke thënë se ata ishin më të gjatë seç ishin në të vërtetë.

Ndjenjat e tyre: Disa ekspertë thonë se burrat mund të kenë një marrëdhënie veçanërisht të komplikuar me cënueshmërinë për shkak të theksit kulturor në ‘fuqinë’ e meshkujve. Edhe kur janë keq, thonë që janë mirë, transmeton fax.al.

Performanca seksuale: Meshkujt nuk do ta pranojnë kurrë që ndoshta nuk janë dhe aq të mirë në shtrat.

Gabimet e tyre: Burrat janë shpesh të shqetësuar për humbjen e respektit rreth tyre. Ata duan që ju t’i pëlqeni, të impresionoheni dhe t’i vlerësoni ata. Dhe ata janë të shqetësuar se e vërteta mund t’ju çojë në refuzimin e tyre.

Fantazitë e tyre: Ata nuk do t’i pranojnë kurrë mendimet dhe dëshirat e fshehta në lidhje me partneren e tyre.

Gjendja mendore: Një arsye tjetër se pse mund të jetë e vështirë për njerëzit që të njohin ose pranojnë se kanë depresion është se simptomat e tyre mund të jenë ndryshe nga ç’pritej.

MUND TË JU PËLQEJNË