Ndodh shpesh që shumë njerëz të kujdesen shumë për pjesë tjera të trupit por jo edhe për këmbët.

Këmbët e thara e të çara nuk janë atraktive dhe shpeshherë mund të shkaktojnë edhe dhimbje.

Prandaj, këmbët kanë rëndësi të madhe po aq sa pjesa tjetër e trupit dhe kërkojnë trajtim adekuat. Kjo pasi që këmbët tërë ditën e bartin peshën tonë dhe kanë presion të madh, prandaj lodhen dhe dëmtohen.

Ne ju sjellim një metodë të thjeshtë për të trajtuar këmbët në kushte shtëpie.

Ja çfarë ju nevojitet

Nxehni 2-4 gota qumësht dhe zhytni këmbët aty. Mbani këmbët për 5-10 minuta, shtoni sodë të bukës dhe pastaj gërryeni këmbët.

Në fund, pastroni këmbët me ujë të vaktë dhe aplikoni këmbë.

Do të mahniteni me trajtimin.

MUND TË JU PËLQEJNË