Edhe në estradë egzistojnë miqësitë, nga ato të vërtetat e të mëdhatë, se është krijuar një bindje sikur mes këngëtarësh e muzikantësh ka vetëm xhelozi e inate, shkruan “Kosovarja”.

Prej vitesh kemi njohur këngëtar e këngëtare që kanë krijuar lidhje të forta miqësore, duke shpenzuar shumë kohë nën shoqërinë e njëri-tjetrit.

Një shoqëri e fortë është krijuar prej vitesh mes Motrave Mustafa dhe Gilit e Ilir Beranir. Ata i lidh muzika, bashkëpunimi, por gjithashtu u shkon edhe muhabeti, shkruan “Kosovarja”.

Safetja me bashkëshortin Arbenin, shpesh shihen duke pirë kafe apo drekuar me çiftin e njohur, Gili dhe Ilir Berani.

MUND TË JU PËLQEJNË