Koronavirusi ka marrë tashmë përhapje globale. Njerëzit në të gjitha shtetet e prekura po përpiqen të mbrohen me maska, doreza dhe mjete të tjera.

Megjithatë përdorimi i maskave nuk është edhe aq i besueshëm për disa njerëz që kanë gjetur mënyra nga më të ndryshmet për t’u mbrojtur nga koronavirusi.

Bored Panda ka publikuar disa foto aspak të zakonshme, që tregojnë qartë që imagjinata e njerëzve ku nuk shkon.

Këto janë metodat e mbrojtjes nga virusi që me siguri nuk i kishit parë kurrë.

MUND TË JU PËLQEJNË