Sot në familjen e Elitës dhe Gjikos ka mbizotëruar festë e madhe.

Kjo pasi që djali i tyre Zëri ka festuar ditëlindjen e parë, të cilit prindërit i organizuan cermenoni madhështore me shumë të ftuar, shkruan “Kosovarja”

Rëndësi të madhe e gjithë familja i kanë kushtuar pamjes së jashtme, duke u rregulluar deri në detajin më të vogël.

Përveç Elitës që ka shkëlqyer, hapave të saj ka shkuar edhe vjehrra e saj e cila është rregulluar si zonjë,

Ndryshe, Zëri pranoi urime e dhurata të shumta për këtë ditë të rëndësishme. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË