Morena Taraku ka kohë që është zhvendosur nga Kosova për të filluar një jetë të re në Stamboll.

Por, ashtu si edhe në shumë vende të botës edhe në Turqi po bëhet thirrje që qytetarët të qëndrojnë brenda për shkak të përhapjes së pandemisë.

Morena si duket është duke iu përmbajtur masave pasi ka kohë që është vendosur në karantinë dhe po bën thirrje që të gjithë të veprojnë njëjtë.

Ish-Missi dhe këngëtarja e njohur ka patur poashtu një ide se si do të duket jeta pas karantinës.

“Jeta pas karantinës”, ka shkruar Morena e cila shihet e shtrirë pranë plazhit e veshur vetëm në bikine.

MUND TË JU PËLQEJNË