Forbes shpesh zbulon të dhëna interesante për shumën e parave që fitojnë të famshmit dhe personalitete nga fusha të ndryshme çdo vit dhe tani revista ka realizuar edhe një në përfundimin e dekadës!

Në përfundimi të viti 2019, dhe dekadës poashtu është zbuluar lista e10 muzikantëve me fitim më të lartë të dekadës dhe artisti në pozitën e parë mund të ju befasojë.Disa nga artistët të përfshirë në listë nuk ka publikuar një album që nga viti 2015 dhe ata as nuk shkuan në turne gjatë kësaj dekade, kështu që paratë nuk vinin vetëm nga karriera e tyre muzikore.

Lady Gaga , Beyonce dhe Taylor Swift janë ndër yjet që përbëjnë listën.Forbes ka përfshirë vetëm artistë që janë ende gjallë në këtë renditje. NëseMichael Jackson do tëishte gjallë, ai do të kishte kryesuar listën pasi ai ka fituar mbi 2 miliardë në dekadën e kaluar. Pashtu janë përfshirë vetëm muzikantë, jo njerëz që punojnë vetëm në prapaskenë në industrinë e muzikës.Më poshtë lista:

10. Lady GagaFitimet: 500 milion dollarë

9. Katy PerryFitimet: 530 milion dollarë

8. Paul McCartneyFitimet: 535 milion dollarë

7. Jay-ZFitimet: 560 milion dollarë

6. Elton JohnFitimet: 565 milion dollarë

5. P.DiddyFitimet: 605 milion dollarë

4. U2Fitimet: 675 milion dollarë

3. BeyonceFitimet: 685 milion dollarë

2. Taylor SwiftFitimet: 825 milion dollarë

1. Dr. DreFitimet: 950 milion dollarëNë rast se nuk e dini, Dr. Dre ka një 20% të aksioneve në Beats, i cili u ble nga Apple për 3 miliardë dollarë në 2014.Krahas punës që bëjnë, janë fitimet që ata sigurojnë fal karrierës e që padyshim është një motivim shtesë, nëse jo i vetmi motiv.

MUND TË JU PËLQEJNË